Tar du NAD-tillskott?

NAD+ är ett koenzym som finns i varenda liten cell i kroppen, eller i allt levande för att vara exakt. Det enzymet ser till att transportera elektroner i den allra sista lilla länken när maten vi äter och ljuset vi får ska omvandlas till energi. 

När vi blir äldre så får vi inte lika mycket energi av samma mängd ljus och föda som när vi var yngre och det beror till stor del på att vi får ett underskott på NAD+ i våra celler och mitokondrier. Då kan man tillföra detta till kroppen i form av ett tillskott. Du kan hitta bästa NAD hos Fitnessfrank som testat dem och berättar mer. 

Fördelar med att ta NAD+

Det är allt mer vanligt att ta NAD+ tillskott och även om det främst är de som redan är rena hälsoprofeter så blir vanligt folk, som du och jag, mer medvetna om fördelarna. Men om du inte ha koll på vad det positiva är så kan jag lista:

  • Ger högre nivåer med energi - extra bra för oss kvinnor som kanske inte längre räknas som ungdomar.
  • Ger bättre hjärnfunktioner - så man kanske slipper minnesluckor när man blir äldre.
  • Minskar tröttheten - men också andra problem som brukar komma med åldern.

Har du aldrig testat NAD tillskott så kan jag rekommendera dig att prova. Du kommer snabbt märka att det faktiskt gör skillnad. Så nu kan du komma igång med träningen igen, och bli lite piggare. 

20 Apr 2023